tirsdag 7. august 2012

Har du fått med deg siste nytt på skjerffronten?

 Om du vil henge med på notene i høst vil vi anbefale deg å ta en nærmere titt på Holzweilersøskene, Susanne og Andreas, sine siste mesterverk. Med seg på laget har de fått supermodell Aleksandra Ørbeck-Nilssen som er administrerende direktør for "Nanofasa Conversation Trust", et reservat som bidrar til å skape et bærekraftig økosystem i Namibia. 
Flere av skjerfene er designet av Ørbeck-Nilssen og har ulike fotoprint fra det afrikanske miljøet. Det som skiller disse skjerfene fra andre på markedet er av overskuddet fra salget går til reservatet. Mer om historien bak skjerfene kan du lese her.  
Forrige uke var vi på innkjøp hos Holzweiler på Lysaker Brygge. Her ser dere noen flere av skjerfene fra kolleksjonen.  
Daisyjentene har selvsagt falt pladask for de tøffe fotoprint-skjerfene, som nå endelig har kommet i butikk. I tillegg til å bruke fotoprint fra afrikanske miljøer har Susanne og Andreas også latt seg inspirere av ulike bymiljøer, deriblant vår egen by og et urbant motiv fra Pilestredet.  
Skjerfene finnes i to ulike kvaliteter: 100% ull, samt en silke- og ullmix. Pris pr. skjerf kr. 1199,-
Vi gleder oss veldig til å matche høstens androgyne kåper med disse lekre skjerfene. Ta turen innom oss på Vinderen og bli oppdatert på siste nytt på skjerffronten du også!

4 kommentarer:

Trine sa...

Når kommer disse skjerfene?

Daisy sa...

Hei Trine:) Skjerfene har allerede kommet i butikk, så er bare å komme innom for en næmere titt. Event. kan vi sende til deg om du ønsker det. Ha en fin dag!

Emmy sa...

Hvilket skjerf/print er det på det nederste bildet? Det så superfint ut!

Anonym sa...

Hvor kommer denne lyse jakken fra?